Kersttradities over de hele wereld in de nacht van de kerstman

De Kerstman is ongetwijfeld een personage dat bekend is bij alle kinderen over de hele wereld. Hoewel hij gekleed is in de mythische rood-witte cape, met een grote witte baard en blozende wangen, is wat in elk land anders is, de traditie die wordt uitgevoerd op de avond dat de kerstman op bezoek komt. Meer Info »

5 kerstmaaltijden die je al in gedachten moet hebben om je gasten te verrassen

Het lijkt te vroeg om na te denken over het menu, nietwaar? Nou, je hebt het mis, hoe eerder je begint na te denken over het menu, hoe meer tijd je hebt om aan het werk te gaan en die kunstwerken te oefenen waar je gasten naar uitkijken om te zien en te proberen.

Vandaag laten we je hier enkele ideeën achter over gerechten of uitwerkingen die nooit falen in een goed diner of kerstmaaltijd.

Meer Info »

Finland, Lapland en de oorsprong van de kerstman

Misschien meer dan eens heb je gehoord van Lapland, een verloren plaats in Noord-Finland, waar de oorspronkelijke verblijfplaats van de kerstman zou zijn gevestigd, is dit waar? Dat klopt, vooral in de stad Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland. Meer Info »

Kerstdiners over de hele wereld

Kerstmis nadert en met hen een reeks belangrijke beslissingen te nemen. Een daarvan is het menu. Het is moeilijk om te bepalen welke gerechten elk jaar worden geliefd. We willen de familie altijd verrassen met nieuwe smaken, maar soms is het goed om een ​​aantal tradities bij te houden. In het artikel van vandaag vertellen we je over de typische voedingsmiddelen van andere landen, zodat je ideeën kunt opdoen. Meer Info »

Adventskalenders

Er zijn maar een paar weken tot Kerstmis arriveert en we twijfelen er niet aan dat de jongste kinderen al op zoek zijn naar de datums om aan te komen en te kunnen genieten van de feestdagen en vooral de geschenken. Meer Info »

De beste straatmarkten ter wereld

In afwezigheid van een maand voor Kerstmis, zijn veel landen deze vakantie al begonnen met de eerste stappen van de kerstversiering in de straten met lichten of kerstbomen, waardoor we de kerstgeest beginnen te betreden en we willen ons huis zo snel mogelijk versieren.

Meer Info »

Herbruikbare verfraaiingen

Kerstmis is een van de meest verwachte tijden van het jaar voor een grote meerderheid van mensen om redenen zoals familiereünies, de sfeer van magie en illusie, maaltijden en vooral de kerstversiering. Meer Info »

Weten we wie deze kerstman in werkelijkheid was?

We kennen hem als San Nicolás, de beschermer en de verdediger van de stad, maar weten we wie deze kerstman in werkelijkheid was?
San Nicolás was een zeer populaire heilige in de oudheid, waaraan zij in de wereld geheiligd zijn met meer dan tweeduizend tempels. Meer Info »

Dingen die je niet wist Sinterklaas

We vertellen je 7 dingen waarvan je niets wist Sinterklaas.

1. De Griekse naam Nicholas (Nikolaos) waar het vandaan komt Sint Nicolaas en dan de kerstman of St. Clus betekent «de winnaar van het volk» (of zegevierend personen)
Het is equivalent in alle talen van de christelijke naties, bijvoorbeeld, Nicholas in het Spaans, Meer Info »

Deutsche Weihnachtsdekoration

Der Adventskranz in Deutschland: Es wird erzählt, dass der Adventkranz dank Johann Hinrich Wichern 1839 entstanden ist. Dieser Mann hat sich dafür entschieden, ein Rad eines Autos mit 24 Kerzen (20 kleine rote und 4 große weiße) zu verwenden. Er tat dies, um den Kindern zu erzählen, wie viele Tage zu Weihnachten fehlten, weil sie ihn immer wieder fragten. Meer Info »

Páginas:12»