admin

Herbruikbare verfraaiingen

Kerstmis is een van de meest verwachte tijden van het jaar voor een grote meerderheid van mensen om redenen zoals familiereünies, de sfeer van magie en illusie, maaltijden en vooral de kerstversiering.

Dit speelt een zeer belangrijke rol in deze tijd omdat ze een grote verantwoordelijkheid hebben bij het creëren van sfeer. Evenzo, zowel thuis als in de stad, is alles gevuld met bomen met ornamenten, lichten, slingers, enz.

Meestal zijn de excessen en verspilling verborgen in het verborgen gedeelte terwijl we koop-, gebruiks- en werpmachines worden. Dit beïnvloedt niet alleen ons op binnenlands niveau met een extra last voor de gezinseconomie, maar het heeft een zeer negatief resultaat voor onze planeet, rekening houdend met alle lichten of ornamenten die vele uren aangestoken worden, ze veranderen van jaar tot jaar, zelfs als ze zich in een goede staat bevinden.

 

Om dit te doen, hebben we besloten om deze publicatie onder te brengen bij gezinnen, waardoor we onze korrel zand willen toevoegen met enkele kleine, recycleerbare en herbruikbare ideeën waarmee we ons huis kunnen aankleden zonder ons schuldig te voelen.

1. De kleine glazen potten: iedereen heeft of heeft ooit een of meerdere glazen potten gehad, zelfs flessen, die we kunnen gebruiken om enkele unieke versieringen te creëren. We kunnen ze vullen met kiezels, lichten, water en glitter, enz. Of schilder ze met kerstmotieven zodat we kaarsen kunnen maken en deze zijn gemarkeerd.

2. Kurken: het maken van kerstversieringen van deze pluggen is uiterst eenvoudig. Je kunt allerlei soorten figuren maken door ze samen te voegen en ze door je hele huis te hangen. Vergeet niet dat je ze kunt schilderen met typische kerstkleuren.

3. Bloemen en sneeuwvlokken: als we besluiten plastic flessen te geven die thuis leeg zijn, kunnen we bloemen of sneeuwvlokken maken door de basis van de flessen bij te snijden en ze met de bijbehorende kleuren te schilderen.

4. Kerstballen vernieuwen: als we vinden dat onze kerstballen ons enkele jaren geleden vervelen, is het net zo eenvoudig als het doen van een gezichtswasbeurt. Je kunt ze beschilderen en een nieuw element toevoegen (sterren, glitter, pailletten …) of ze bedekken met oude stoffen.

5. Recycle bollen: als je een slinger van lichten hebt die niet meer werkt, gooi het niet weg. Je kunt ze schilderen met kerstmotieven zoals sneeuwpoppen, vaders noels, enz. Details zoals een hoed of sjaal toevoegen om helemaal origineel te zijn en je kunt het weer ophangen.

Met deze kleine trucjes is het heel eenvoudig om te besparen in de economie en onze planeet een plezier te doen door deze ambachten als een familie te doen, met een goede tijd!

Compartir

Kommentare sind geschlossen.