Kerstdiners over de hele wereld

Kerstmis nadert en met hen een reeks belangrijke beslissingen te nemen. Een daarvan is het menu. Het is moeilijk om te bepalen welke gerechten elk jaar worden geliefd. We willen de familie altijd verrassen met nieuwe smaken, maar soms is het goed om een ​​aantal tradities bij te houden. In het artikel van vandaag vertellen we je over de typische voedingsmiddelen van andere landen, zodat je ideeën kunt opdoen.

– Barbecue, Nieuw-Zeeland: op sommige plaatsen besluiten ze om niet veel uren aan de keuken te wijden en te kiezen voor een eenvoudige en snelle maaltijd. De barbecue is een eenvoudige maaltijd om voor te bereiden. Je hebt alleen een grill, vlees en een dapper man nodig om de kou tegemoet te treden om een ​​geweldig diner te bereiden.

– Bacalao, Portugal: hoewel we meer gewend zijn aan vlees als hoofdgerecht, geven ze in Portugal de voorkeur aan vis, en met name aan kabeljauw. Het koken moet geschikt zijn, zoals in tomatensaus of gebakken, want het is een gezouten vis.

– Julbord, Zweden: is de naam gegeven aan de kersttafel in dit land. Het bestaat meestal uit dezelfde gerechten, zoals meestal haring, leverpastei, op verschillende manieren gebakken aardappelen, salades of puree.

– Joulupöytä, Finland: een ander land dat besluit zijn kersttafel te noemen. Hier zijn de protagonisten heel verschillend. Sommigen van hen zijn geroosterde ham of gravlax, een groente stoofpot gekookt met melk, kruiden, meel of rijst. Al deze ingrediënten worden in een doos in elkaar gezet en in de oven gekookt.


– Bûche de Noël, Frankrijk: desserts verdienen ook een belangrijke plaats in de menu’s. Het meest opvallende is een funky cake, gevuld met room en bedekt met chocolade. Het is meestal versierd met poedersuiker en een paar kleine kerstversieringen.

– Roscón de Reyes, Spanje: een snoepje gemaakt voor de zoetekauw. In dit land is het typisch om een ​​ovaalvormige biscuitcake te maken gevuld met room, chocolade of room. Het wordt gekenmerkt door het dragen van een geschenk dat meestal een klein figuur of een boon is. Degene die het geschenk vindt, wordt de koning van de vakantie, maar wie de boon vindt, moet de roscón betalen.

– Staart aap, Chili: alcoholische dranken maken ook deel uit van de tradities. In Chili maken ze een zeer nieuwsgierige met cognac, koffie, melk en suiker. We twijfelen er niet aan dat je na een van deze cocktails van de rest van de nacht kunt genieten.

De keuzes van het menu zijn zeer gevarieerd. Net zoals er mensen zijn die ervoor kiezen om tradities te volgen, zoals dezelfde gerechten koken of thuis dineren, zijn er mensen die besluiten om uit te gaan en verrast te worden. Ondanks dit is het belangrijk om te onthouden dat de schoonheid van deze data is om met het gezin door te brengen, waar dan ook, maar samen te doen.

Adventskalenders

Er zijn maar een paar weken tot Kerstmis arriveert en we twijfelen er niet aan dat de jongste kinderen al op zoek zijn naar de datums om aan te komen en te kunnen genieten van de feestdagen en vooral de geschenken. Meer Info »

De beste straatmarkten ter wereld

In afwezigheid van een maand voor Kerstmis, zijn veel landen deze vakantie al begonnen met de eerste stappen van de kerstversiering in de straten met lichten of kerstbomen, waardoor we de kerstgeest beginnen te betreden en we willen ons huis zo snel mogelijk versieren.

Meer Info »

Herbruikbare verfraaiingen

Kerstmis is een van de meest verwachte tijden van het jaar voor een grote meerderheid van mensen om redenen zoals familiereünies, de sfeer van magie en illusie, maaltijden en vooral de kerstversiering. Meer Info »

Weten we wie deze kerstman in werkelijkheid was?

We kennen hem als San Nicolás, de beschermer en de verdediger van de stad, maar weten we wie deze kerstman in werkelijkheid was?
San Nicolás was een zeer populaire heilige in de oudheid, waaraan zij in de wereld geheiligd zijn met meer dan tweeduizend tempels. Meer Info »

Dingen die je niet wist Sinterklaas

We vertellen je 7 dingen waarvan je niets wist Sinterklaas.

1. De Griekse naam Nicholas (Nikolaos) waar het vandaan komt Sint Nicolaas en dan de kerstman of St. Clus betekent “de winnaar van het volk” (of zegevierend personen)
Het is equivalent in alle talen van de christelijke naties, bijvoorbeeld, Nicholas in het Spaans, Meer Info »

Deutsche Weihnachtsdekoration

Der Adventskranz in Deutschland: Es wird erzählt, dass der Adventkranz dank Johann Hinrich Wichern 1839 entstanden ist. Dieser Mann hat sich dafür entschieden, ein Rad eines Autos mit 24 Kerzen (20 kleine rote und 4 große weiße) zu verwenden. Er tat dies, um den Kindern zu erzählen, wie viele Tage zu Weihnachten fehlten, weil sie ihn immer wieder fragten. Meer Info »

Weihnachtsbräuche in Deutschland

Weihnachtsmärkte:

Für viele ist es eines der typischsten Dinge der deutschen Weihnachtszeit. In diesen Märkten finden wir alle möglichen Symbole, Dekorationen und Geschmacksrichtungen, sowohl süß als auch salzig. Die Öffnung dieser Märkte markiert den Beginn von Weihnachten. Meer Info »

Weihnachtsmärkte

In diesen besonderen Tagen alle freuen wir uns auf die Ankunft von Santa Claus, und wir haben für die Feiertage vorzubereiten, die weihnachtliche Atmosphäre der Städte genießen, mit seinen Lichtern, seinen Bäumen und seinen traditionellen Märkten, in denen Sie alle Arten von finden Mahlzeiten, süß und salzig, Handwerk und viele Verzierungen, um unser Haus und unseren Weihnachtsbaum zu schmücken. Meer Info »