admin

De beste straatmarkten ter wereld

In afwezigheid van een maand voor Kerstmis, zijn veel landen deze vakantie al begonnen met de eerste stappen van de kerstversiering in de straten met lichten of kerstbomen, waardoor we de kerstgeest beginnen te betreden en we willen ons huis zo snel mogelijk versieren.


Om dit te doen, wanneer veel van deze data naderen, besluiten veel landen om, in hun meest emblematische straten en pleinen, diegenen te openen die wereldwijd bekend staan ​​als kerstmarkten.
Deze markten bestaan ​​uit vele kleine houten hutten, aan elkaar gekoppeld, waarin veel handelaren producten met betrekking tot Kerstmis tonen, of ornamenten of typisch voedsel van deze data voor bezoekers om deze producten te kopen, de overgrote meerderheid Je kunt ze alleen hier vinden omdat het stukjes handwerk of zelfgemaakte zoetigheden zijn.


Evenzo zijn deze markten door de jaren heen steeds groter geworden en hebben ze hun decoratie, zowel licht als ornamenten, verbeterd dankzij een unieke omgeving die bijna parallelle werelden creëert. Hoe beter deze markten zijn, en hoe meer bezoekers ze hebben, hoe bekender ze zijn geworden.

Daarom heeft het een lijst gemaakt van de beste kerstmarkten ter wereld die iedereen minstens eenmaal in zijn leven wil bezoeken. Als je van Kerstmis houdt en graag reist, noteer dan onze lijst:

1. Markt van Montreal, Canada: We begonnen onze lijst met de Grote Kerstmarkt van Montreal. Hier kunnen we een plaats vinden die speciaal is ontworpen voor het plezier van de kleinste van het huis. Een essentieel bezoek als je op deze data naar het Noord-Amerikaanse land reist.

2. Markt van Wenen, Oostenrijk: In deze prachtige voegt zich bij zijn spectaculaire patrimonium de lichten, de sporen van ijs in deze data en een spectaculaire rommelmarkt met een unieke decoratie. De eerste markt van de Oostenrijkse hoofdstad werd ongeveer in het jaar 1298 verzameld en was zo populair dat het zich uitstrekte tot de rest van de wereld.

3. Rommelmarkt in Straatsburg, Frankrijk: de stad die bekend staat als de locatie van het Europees Hof, Straatsburg is een stad die het hele jaar door Kerstmis lijkt te leven, maar ongetwijfeld, wanneer deze datums naderen, zetten ze de kerstmarkt op die telt met de erkenning als een van de oudste van het continent, met name in het jaar 1577, is ongeveer vanaf het moment dat de eerste vlooienmarkt dateert. Het is dus een prachtige plek vol met lichten, een grote kerstboom en overal veel lichte kraampjes voor je kerstinkopen.

4. Markt van Brussel, België: deze markt staat ook bekend als een van de mooiste van Europa, die zich niet alleen in één deel van de stad bevindt, maar zich uitstrekt tot vele straten en pleinen, allemaal gedecoreerd prachtig.

5. Markt van Kaapstad, Zuid-Afrika: Gewend zijn om kerst- en kerstmarkten met koude en sneeuw te verbeelden, wordt het op prijs gesteld dat een stad, zoals Kaapstad, haar kerst in het midden van de zomer viert. Het is de moeite waard om zijn markten te ontdekken waar u sieraden, geschenken, etnische producten, enz. Kunt vinden.

6. Tallinn Market, Estland: dit kleine land krijgt meer en meer bezoekers tijdens het kerstseizoen vanwege de besneeuwde markten die je naar een sprookje brengen. Het is de moeite waard om naar dit land te gaan dat een eeuwige kerst lijkt te hebben.

Compartir

Kommentare sind geschlossen.